Bc. Ľuboš Sova

  • Ahojte, volám sa Ľuboš Sova a už niekoľko rokov sa aktívne venujem správe majetku. Pracujem ako finančný expert, ktorého cieľom je zabezpečiť aby váš majetok rástol a bol ochránený.
  • Študoval som právnickú fakultu a zistil som, že mojím poslaním je pomáhať ľudom, inak ako v právnickom svete.
  • Absolvoval som 100-vky hodín kurzov, školení a workshopov aby som vám vedel čo najkvalitnejšie a najrozumnejšie pomôcť.
  • Mám voľné ruky pri výbere kvalitných spoločností a produktov, ktoré dokážem ušiť na mieru pre vás.
  • Mojím cieľom je vám pomôcť nastaviť finančný plán života a vzdelať vás.
450000 €

pod správou

100 Klientom

Pomáham žiť život podla predstáv

400 Zmlúv

Spravujem viac ako

Prečo spolupracovať so mnou?

Vždy som túžil byť iný a vyčnievať z radu obyčajných finančných poradcov v kravatách, ktorí vám len prezentujú naučené frázy z brožúrok. Pre mňa ide o viac než len o štýlový oblek a naučené frázy.

Mojou hlavnou zásadou je poctivosť. Nikdy nepredložím riešenia, ktoré neslúžia vašim skutočným potrebám. Úprimnosť je pre mňa kľúčová. Nikdy nebudete mať dojem, že dostávate iba komerčné tipy. Moje odporúčania sú založené na tom, čo je pre vás naozaj najvhodnejšie.

Spolupracujem viac ako 40 inštitúciami a preto vám dokážem vybaviť to najvhodnejšie riešenie pre vás. Nezastupujem poisťovňu banku či investičnú spoločnosť ja zastupujem Vás. Mňa zastupuje spoločnosť s viac ako 160 ročnou históriou, ktorá spravuje 300 Miliárd € klientom. Takže si môžete byť istí,  že ste v dobrých rukách.

All-in-one

Všetky služby na jednom mieste. Od riešenia bývania až po dôchodok.

Komfort

Ušetrím vám čas a energiu. Nemusíte sami navštevovať inštitúcie.

Papierovačky

Zastúpim vás pri komunikácii s finančnými inštitúciami, a väčšinu „papierovačiek“ vybavím za vás.

Lepší výber

Porovnanie možností na celom trhu a výhodnejšie podmienky vďaka vyjednávacej sile Swiss Life Select.

Ako prebieha spolupráca?

Prvý krok

Vyplníte kontaktný formulár, alebo ma priamo kontaktujete cez email alebo telefonátom. Následne si dohodneme krátke stretnutie (osobne alebo online).

Prvé stretnutie

Krátke cca 15 – 20 minútové stretnutie, kde sa porozprávame a vypočujem si vaše požiadavky/potreby. Zistíme, či si „sadneme“ a teda, či spolupráca dáva zmysel obom stranám. Ďalší krok → finančná analýza.

Finančná analýza

Predstavte si to ako prehliadku u doktora, len finančnú.Spolu sa pozrieme na všetky oblasti financií, ktoré sa vás týkajú. Pozrieme sa aj na to, čo ste už riešili, čo potrebujete, a čo je pre Vás dôležité. Na základe toho Vám budem schopný vypracovať jedinečný finančný plán na mieru.

Finančný plán

Predstavím vám riešenia vašich problémov a cieľov, ktoré sme si prešli na analýze. Uvidíte porovnanie na trhu, vysvetlím vám výhody a nevýhody, čo je a nie je pre vás vhodné. VY ste ten kto rozhoduje, ja dávam odborné odporúčania, takže ak sa vám riešenia a môj prístup páčia, tak práve tu začína naša spolupráca.

Dlhodobá starostlivosť

Založením zmlúv naša spolupráca začína a nie končí. Najdôležitejšia vec je pravidelne sa stretávať (min. raz ročne) aby sme prehodnotili Vašu životnú situáciu, prípadne upravili plán, aktualizovali zmluvy. Okrem toho vám poskytnem informácie zo sveta peňazí, aby ste boli plne informovaní a vzdelaní, čo je môj cieľ.

Certifikáty a osvedčenia

Návrat hore